Du bestemmer hvordan din leilighet skal se ut

Det er ikke mange ganger i livet man kjøper ny bolig. De få gangene, eller kanskje bare den ene gangen, er det viktig at du som kjøper får være med på å bestemme hvordan din leilighet skal se ut!

Leilighetene på Skarmyrakvartalet selges innflytningsklare med en god standard som utgangspunkt, men det er jo ikke sikkert du syns våre valg passer din stil.

Vi i Betongbygg ønsker at våre kunder skal få sette sitt eget preg på sin egen leilighet. Derfor tilbyr vi våre kunder et bredt utvalg av mulige tilvalg. Vi bruker mye tid med våre kunder for at de nettopp skal kunne velge løsninger som passer dem. Vi har en egen kundeansvarlig følger alle leilighetskjøperne gjennom hele prosessen og er bindeleddet mellom byggeplassen og kunden. Går man dypt inn i alle mulighetene som finnes, blir valgene mange, men Betongbygg har systemene og erfaringene som skal til for å håndtere dem.

Mange at tilvalgene kan gjøres uten priskonskvens, andre vil gjøre totalkosten høyere, men så får man også sin leilighet slik man vil ha den.

Det eneste vi krever av deg er at det er teknisk gjennomførbart og at du bestiller i tide slik at vi kan planlegge endringene innenfor den fastsatte fremdriften.

For de aller fleste er boligkjøp den største investeringen man gjør. Det skulle bare mangle om du ikke fikk være med å bestemme hvordan du vil ha det. 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner